Google работи над създаването на фитнес асистента Google Coach за

...
 Google работи над създаването на фитнес асистента Google Coach за
Коментари Харесай

Съвсем скоро Google ще ви осигури фитнес треньор

 Google работи над основаването на фитнес асистента Гугъл Coach за часовници с Wear OS, оповестява изданието AndroidPolice. Услугата независимо ще сортира видове тренировки, подобаващи за съответния консуматор, ще следи за осъществяването им и ще дава рекомендации по отношение на диетата.

Въпреки статуса на асистента, Гугъл Coach няма да може да взаимодейства с потребителя благодарение на глас – това го отличава от Гугъл Assistant. По данни на събеседници на AndroidPolice, фитнес треньорът просто ще изпраща известия за планувани тренировки, меню и други сходни, които потребителят на благосклонност ще извършва всеки ден.

Фитнес тракер Гугъл

Не е известно по какъв начин Гугъл Coach ще съсъществува с фитнес тракера Гугъл Fit. Възможно е компанията по присъщия си метод да ребрандира услугата с последния ъпгрейд на функционалните благоприятни условия. Не е изключено двата продукта да се допълват, съществувайки независимо.Важна разлика сред Гугъл Coach и Гугъл Fit, с изключение на по-широкия спекът от благоприятни условия, е ориентираността на първия към потреблението най-вече в часовник. Носимата електроника, по мнение на Гугъл, е способна да обезпечи по-ефективна подготовка на потребителите, в сравнение с смарт телефоните.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР